GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette voor Vrouwen

GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette voor Vrouwen
GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette voor Vrouwen
75 ml

Code: GUR14162 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving GUERLAIN Vol de Nuit
Samenstelling

Snuif de geur op en vertrek op een reis naar het oneindige. De eau de toilette voor vrouwen Guerlain Vol de Nuit is mysterieus en tegelijk verrassend, net als een onverwacht nachtelijk avontuur onder de sluier van de duisternis en fonkelende sterren. Geef je over aan deze raadselachtige, ongewone geur waarmee je absoluut ongeëvenaard bent.

  • opvallende, oriëntaals-houtachtige geur met chypre-elementen
  • essentieel accessoire voor de charismatische, veeleisende vrouw
  • uitstekend voor avondgelegenheden en belangrijke gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
De chique, oriëntaalse geur Guerlain Vol de Nuit opent met verrassend frisse, lichten noten waarin de etherische groene galbanum de hoofdrol speelt. Daarna ontvouwt de geur zich in bloemige tonen waarin je narcis, viooltjes, tuinanjer, jasmijn en roos herkent. Deze bloeiende combinatie onderstreept perfect het zelfzekere, ongenaakbare karakter van de hele geurcompositie. De langdurige finish staat in het teken van houtachtige noten die de geur iets exotisch en origineels geven.

Verhaal van de geur
De eau de toilette Guerlain Vol de Nuit maakt deel uit van de collectie Patrimoine, die bestaat uit legendarische geuren en gedurende meer dan een eeuw en 5 generaties lang werd samengesteld. Het doel ervan is om de klassieke parfumkunst te bewaren.

De meest gesofisticeerde en raadselachtige geur van deze collectie ontstond ter ere van de roman Nachtvlucht van de bekende schrijver Antoine de Saint-Exupéry. De unieke, glazen flacon is versierd met 69 bijen - het iconische symbool van het merk Guerlain.

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Galbanum
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Viooltje , Anjer , Roos , Jasmijn , Narcis
Geursoort
oriëntaalse, cypre

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN Vol de Nuit