GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum navulling voor Vrouwen

GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum navulling  voor Vrouwen
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum navulling  voor Vrouwen
50 ml

Code: GUR2189 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum GUERLAIN Shalimar
Samenstelling

Net als vier eeuwen geleden de Indische keizer Shah Jahan verlangde naar zijn uitverkorene, zal ook jij na het openen van deze geur verlangen naar romantiek. De eau de parfum voor vrouwen Guerlain Shalimar is een belichaming van vurig verlangen en eeuwige liefde en combineert tedere en passionele elementen met een volmaakt geraffineerd resultaat.

  • betoverende, oriëntaalse geur
  • voor de vrouw die verlangt naar sensualiteit
  • in een prachtige flacon die het karakter van de geur benadrukt

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geur komen in een frisse golf van bloemen en bergamot die zich geleidelijk aan vermengt met een trio van roos, jasmijn en iris. Aardse tonkaboon en exotische vanillepeulen zorgen voor de finale vereniging van alle ingrediënten tot een harmonieus geheel.

Verhaal van de geur
De naam van de geur - Shalimar - betekent in het Sanskriet passioneel liefdesverhaal. Dat speelde zich vierhonderd jaar geleden af tussen een keizer en zijn vrouw, voor wie hij de Shalimar tuinen liet aanleggen.

Het was in 1925 dat Raymond Guerlain zich bij de creatie van de prachtige flacon van deze geur liet inspireren door het stromende water in de tuinen. Het is geen wonder dat hij dat jaar op de Wereldtentoonstelling in Parijs de eerste prijs won.

Samenstelling

Samenstelling
Vanille , Bergamot , Iris
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN Shalimar