GUERLAIN L'Homme Idéal L'Intense Eau de Parfum voor Mannen

GUERLAIN L'Homme Idéal L'Intense Eau de Parfum voor Mannen
GUERLAIN L'Homme Idéal L'Intense Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Code: GUR03787 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum GUERLAIN L'Homme Idéal L'Intense
Samenstelling

De perfecte man bestaat niet. Maar zijn geur wel. De eau de parfum voor mannen Guerlain L’Homme Ideal L’Intense is echt, en belichaamt de betoverende Franse charme waar vrouwen zoveel van houden. Laat het houtachtige aroma met pikante tonen op je huid tot uiting komen en verander mythes in realiteit.

  • oriëntaals-houtachtige geur met pikante elementen
  • hult zijn drager in een aura van mannelijke kracht
  • trekt de aandacht van elke vrouw in de omgeving

Samenstelling van de geur
De inleidende zoet-pikante combinatie van chilipeper en tonkaboon roepen in jou een onvermoede energie en een verlangen naar de overwinning op. Daarna treedt er een combinatie op de voorgrond van bloeiende Bulgaarse roos met dierlijke ledertonen. Rokerige akkoorden met vanille geven de geurcompositie een opwindende sensualiteit, vooral in de finish van de geur.

Verhaal van de geur
De laaiende, betoverende mannengeur Guerlain L’Homme Ideal L’Intense werd geïnspireerd op het idee van het mannelijke ideaal dat vrouwen aantrekt als een magneet. Het karakter van de geur wordt benadrukt door de flacon, waar de gele kleur energie vertegenwoordigt en het geheel, met de zware, matte dop met guilloche, al op het eerste zicht heel mannelijk en chic aandoet.

Samenstelling

Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tonkaboon
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Rook Noten
Geursoort
oriëntaalse, specerijen, houtachtig

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN L'Homme Idéal L'Intense