GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex

1×
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex
125 ml
106,00

Code: GUR13156 | 1 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
donderdag 28-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 28-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent
Samenstelling

Ontdek de charme en de kracht van de Oriënt. De eau de parfum voor vrouwen Guerlain Patchouli Ardent nodigt je uit tot een sensuele reis vol verheven ingrediënten. De geurcompositie brengt je een verrassend stralende interpretatie van patchoeli, een aroma dat eerder typisch is voor duistere en mysterieuze geuren. Geef je over aan deze volmaakt suggestieve en elegante geur.

  • warme, houtachtige geurcompositie met bloemakkoorden
  • geschikt voor de passionele en sensuele vrouw
  • opvallende geur voor de avond en speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
De eerste, pikante tonen van vijg en gekleurde peper, die je meteen na het opdoen ruikt, verhelderen en verfrissen op volmaakte wijze de houtachtige, mysterieuze noot van patchoeli die meteen daarna tot uiting komt. Dit aardse, traditionele ingrediënt wordt heerlijk aangevuld met elegante Turkse roos. De harmonieuze finish wint je voor zich met een perfect samenspel van muskus en akkoorden van leer dat de uniekheid van deze eau de parfum nog benadrukt.

Verhaal van de geur
De ontwerper van de geur Guerlain Patchouli Ardent is gepassioneerd parfumeur en wereldreiziger Thierry Wasser. Voor deze eau de parfum bracht hij een traditioneel ingrediënt opnieuw tot leven – patchoeli, een symbool van exotiek en verhevenheid. De elegante, met een lint getooide flacon weerspiegelt de oosterse architectuur die typisch werkt met de blauwe en gouden kleur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Peper , Vijg , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Ceder , Patchuli , Turkse Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Leer, Ambroxan
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent1