GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud EssentielEau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex
125 ml

Code: GUR2904 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel
Samenstelling

Charismatisch, verleidelijk en onvergetelijk. Dat is uniseks eau de parfum Guerlain Les Absolus d’Orient Oud Essentiel die de unieke geur van het zeldzame agarhout viert en je onmiddellijk naar het Verre Oosten brengt.

  • leerachtige, houtachtige geur
  • uniseks geur – zowel voor vrouwen als voor mannen
  • geïnspireerd door het Verre Oosten

Samenstelling van de geur
In de topnoten worden je zintuigen verwend met geranium en zeldzaam saffraan. In de hartnoten ruik je agar- en cederhout aangevuld met Bulgaarse roos. De basisnoten die het langst op de huid blijven zitten zijn opgebouwd van de tonen van leer, wierook en guaiac-hout.

Verhaal van de geur
De eau de parfum Guerlain Oud Essentiel is gelanceerd in 2017 en maakt deel uit van de collectie Les Absolus d'Orient, die gebaseerd is op het gebruik van eersteklas natuurlijke ingrediënten. Alle geuren uit deze collectie zijn geïnspireerd door het Verre Oosten, wat ook in de flacons tot uiting komt. De compositie is ontworpen door de getalenteerde parfumeur Thierry Wasser.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Geranium, Saffraan
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cederhout, Agarhout , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Incense, Guaiac Hout
Geursoort
leder, houtachtig

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel