GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense Eau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense Eau de Parfum Unisex
125 ml
115,60

Code: GUR13182 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense
Samenstelling

Superieur leer, dat uitmunt met zijn sterkte, zachtheid en sensualiteit, wordt in het verre Oosten al duizenden jaren gebruikt. En het is deze eersteklas grondstof die parfumeur Thierry Wasser inspireerde tot de creatie van de geur Cuir Intense, waarin leer en warme tonen van hout de hoofdrol spelen.

De uniseks eau de parfum Guerlain Les Absolus d'Orient Cuir Intense is met zijn intense en tegelijk subtiele geur vol contrasten geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

  • houtachtige ledergeur
  • uniseks geur voor vrouwen en mannen
  • geïnspireerd door superieur leer

Samenstelling van de geur
Eerst klinken osmanthus en ylang-ylang. Daarna ruik je de geur van leer en betoverende muskus. De basisnoten van de geur staan in het teken van de warme tonen van sandelhout, tabak en cederhout uit Virginia, die de geur structuur geven en de diversiteit van de natuurlijke materialen laat uitblinken.

Verhaal van de geur
De eau de parfum Guerlain Cuir Intense maakt deel uit van de collectie Absolus d'Orient, geïnspireerd op het Verre Oosten. Voor deze oriëntaalse geuren maken de parfumeurs van huize Guerlain gebruik van de meest superieure materialen, en combineren in de geurcomposities de schoonheid van de Oriënt met de Franse elegantie die dit merk als sinds 1828 eigen is.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
leder, houtachtig

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense