Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic LégèreEau de Parfum voor Vrouwen

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère Eau de Parfum voor Vrouwen
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
100 ml
50,40

Code: GUR3303 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Gratis levering op bestellingen boven de € 20. Shop vanuit het comfort van je eigen huis.
PostNL
zaterdag 11-4-2020
UPS Air Mail
donderdag 9-4-2020

Beschrijving van het parfum Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère
Samenstelling

Het eau de parfum Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère is een stijlvolle geur voor vrouwen met een opgewekt aroma dat uw visitekaartje voor nieuwe avonturen wordt.

  • floraal-fruitige geur
  • voor elegante vrouwen met stijl
  • geschikt om dagelijks te dragen

Compositie van de geur
De geurcompositie opent met sprankelende akkoorden van rozenwater, delicate kersen en licht bittere amandelen. Het sensuele aroma van rozen verschijnt ook in het hart van het eau de parfum, waar het een aanvulling op delicate zwarte thee vormt. De zoete speelsheid van de geur wordt aan het slot versterkt door de tonen van de tonkaboon en de exotische patchoeli.

Het verhaal van de geur
Voor de creatie van deze geur zijn rozen gebruikt die tegen het ochtendgloren werden geplukt en die de gehele compositie verlevendigen en verhelderen. Het eau de parfum Ma Robe Hippie-Chic Légère maakt deel uit van de succesvolle collectie La Petite Robe Noire, aan de basis waarvan de parfumeur Thierry Wasser staat.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zure Kers , Amandelen , Roze Water
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Zwarte Thee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Tonkaboon
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Guerlain

Het Franse parfumhuis Guerlain is al twee eeuwen lang creatief op het gebied van schoonheidsproducten en behoort tot de oudste en beroemdste ter wereld. Vanaf het begin in 1828 produceert het merk trots alle producten uitsluitend in Frankrijk. Het bedrijf heeft voornamelijk bindingen met twee plaatsen. In de historische stad Chartres ontstaat de make-up en de allerbeste cosmetica van Guerlain en in de gemeente Orphin creëert het bedrijf de perfecte geuren van Guerlain. De beide plaatsen zijn niet alleen verbonden door traditie, maar ook door de technologische knowhow.

Alles begon bij de chemicus en vernieuwer Pierre-François Guerlain die het merk leven inblies en er al zijn talent in stak. Hij verwierf al snel de gunsten van de Parijse adel en halverwege de 19e eeuw weerklonk zijn naam in alle modekringen. Het parfum van Guerlain werd iconisch en de ster van Guerlain schittert nu al bijna 200 jaar aan het parfumeursfirmament. De cosmetica van Guerlain omvat vele parels, waarvan Guerlain Météorites echte juweeltjes in je cosmeticacollectie zullen zijn.

Review Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère