GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum voor Mannen

GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum voor Mannen
GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Code: GUR0576 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum GUERLAIN Habit Rouge
Samenstelling

Ook jij wordt vast verliefd op de geur die een weerspiegeling is van de man die bereid is om in alles wat hij doet te laten zien wie hij écht is. De eau de parfum Guerlain Habit Rouge geeft mannen al sinds het jaar 1965 de befaamde Franse charme die alles en iedereen betovert. Ook jij kan proeven van de vrijheid die de elegante stijl steeds met zich meebrengt.

  • sensuele oriëntaalse geur met houtachtige en leerakkoorden
  • onderstreept volmaakt een elegante stijl
  • benadrukt de dynamische kant van zijn drager

Samenstelling van de geur
De geur opent met een unieke citruscombinatie van bergamot met citroen. Daarna word je betoverd door kruidige en houtachtige, oriëntaalse essences die verrassend begeleid worden door zoetige neroli en mysterieuze jasmijn. Dankzij de sensuele akkoorden van leder en agarhout, die verleidelijk worden aangevuld door zoete vanille en exotische patchoeli, ebt de geur slechts heel langzaam en geleidelijk aan weg.

Verhaal van de geur
De mannengeur Guerlain Habit Rouge werd in het jaar 1965 gelanceerd als de allereerste oriëntaalse mannenparfum. De parfumeur Jean-Paul Guerlain creëerde hem als ode aan zijn favoriete paardensport – de dressuur. Zijn inspiratie was de moedige, zelfzekere ruiter die zich perfect bewust is van zijn instincten en zijn emoties beheerst. De rode kleur van de flacon verwijst naar de traditionele ruitersjas.

Samenstelling

Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Neroli , Hout Noten , Specerijen, Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Agarhout , Vanille , Patchuli , Leer
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN Habit Rouge