GUERLAINShalimar Bodylotion voor Vrouwen

GUERLAIN Shalimar Bodylotion  voor Vrouwen
GUERLAIN Shalimar Bodylotion  voor Vrouwen
200 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GUR11477

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct GUERLAIN Shalimar streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • is samen met de geur een perfect geschenk
  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter

Samenstelling

Consistentie
melk

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.