GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette voor Mannen

GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette voor Mannen
GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Code: GUR11932 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum GUERLAIN L'Homme Idéal Cool
Samenstelling

De ideale man is een mythe maar zijn geur is echt. Eau de toilette Guerlain L´Homme Idéal Cool is zeer mannelijk en toch verfrissend. Door het kenmerkende houtachtige karakter van de geur heb je elke situatie onder controle.

  • aromatische fougèregeur
  • voor stijlvolle en dynamische mannen
  • gecreëerd door parfumeur Thierry Wasser, gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur
De frisse topnoten van deze geur Guerlain L´Homme Idéal Cool voor mannen vormen sprankelende en levendige akkoorden van sinaasappel, bergamot en mint. De dynamische hartnoten openen met krachtige watertonen aangevuld met intense neroli-essences. De mannelijkheid van deze eau de toilette wordt nog verder benadrukt door de basisnoten: een combinatie van licht oosterse geur van patchoeli en aardse, zoet rokerige vetiver.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Anijs, Sinaasappel , Bergamot , Munt
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Water noten , Neroli , Amandelen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Patchuli , Ambroxan
Geursoort
citrus, houtachtig

Over het merk GUERLAIN

Tijdloze knowhow, continu onderzoek, innovatie en perfectionering, onverschrokken ontwerpers, legendarische creaties en een cultuur van schoonheid als merksymbool. Dat is het chique parfumhuis Guerlain, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1828.

Vanaf het begin worden alle Guerlain parfums en cosmetica in Frankrijk gemaakt. Bij de productie wordt ambachtelijke kunst gecombineerd met geavanceerde technologie, sociale verantwoordelijkheid en aandacht voor het milieu. Dag na dag werken de teams van Guerlain aan de ontwikkeling van luxueuze en tegelijk duurzame cosmetica – in naam van de schoonheid van hun klanten, de natuur en onze planeet. Dankzij hun uitstekende knowhow ontving Guerlain van het Franse ministerie van economie en financiën het “Living Heritage Company“-label.

Na meer dan 190 jaar heeft Guerlain wel 1100 geuren op zijn palmares. De vijfde generatie van Guerlain parfumeurs wordt vertegenwoordigd door Thierry Wasser, die op zijn reizen over de hele wereld de meest zeldzame, natuurlijke grondstoffen zoekt voor de creatie van luxegeuren – steeds met respect voor de plaatselijke bevolking en de natuur.

Ontdek het ruime aanbod aan Guerlain producten – van de geuren Mon Guerlain, L’Homme Idéal, en Aqua Allegoria over de L’Essentiel Foundation, de Terracotta bronzer of de legendarische Météorites poederparels.

Review GUERLAIN L'Homme Idéal Cool