Gucci Rush 2, Eau de Toilette voor Vrouwen 50 ml | notino.nl

Gucci Rush 2

Eau de Toilette voor Vrouwen 50 ml

Gucci Rush 2 Eau de Toilette voor Vrouwen  50 ml
Gucci Rush 2 Eau de Toilette voor Vrouwen  50 ml
Gucci Rush 2 Eau de Toilette voor Vrouwen  50 ml
Actie
50 ml
44,90

Code: GUC0120 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
zondag 19-8-2018

Samenstelling

Basisnoten
Eik, Muskus, Zwarte Aalbessen
Hartnoten
Freesia, Gardenia, Roos
Topnoten
Hout, Lelietje van Dalen, Narcis
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Gucci

Aan de wieg van het merk Gucci in 1921 stond een onopvallende man met de naam Guccio Gucci. Hij richtte een bedrijf met lederen accessoires voor de paardensport op. Hij had moeilijk kunnen denken dat hij juist zijn naam aan een modelegende had gegeven die eenmaal de wereld in zijn ban zou houden.

Zijn nakomelingen ontwikkelden de winkel in mode-accessoires zodanig, dat hun klanten de stralendste sterren van die tijd waren, zoals Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Grace Kelly. Het van origine kleine Italiaanse bedrijf werd een wereldwijde gigant. Het merk Gucci breidde het aanbod wezenlijk uit en introduceerde bijvoorbeeld horloges, zonnebrillen, kleding, cosmetica en parfums.

In 1993 ging het merk over in de handen van Investcorp en de beroemde Tom Ford werd aangesteld tot één van de creative directors. Vervolgens komt het merk in handen van de ontwerper Frida Giannini en kan zich opnieuw in de belangstelling van het publiek verheugen. Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Mechele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en zijn positie versterkt als een van de grootste modehuizen ter wereld.

Menu