Gucci Rush 2eau de toilette voor Vrouwen

1×
Gucci Rush 2 eau de toilette voor Vrouwen
Gucci Rush 2 eau de toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
50 ml
49,20

Code: GUC0120 | Op voorraad
1
PostNL
zaterdag 23-11-2019
UPS Air Mail
vrijdag 22-11-2019

Beschrijving van het parfum Gucci Rush 2

Gucci Rush 2 Eau de Toilette is een perfecte moderne geur die je een onmiskenbaar charisma zal geven en je in staat stelt om je doelen gemakkelijk te bereiken.

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de moderne, zelfverzekerde vrouw
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Narcis , Lelietje van Dalen , Hout
Hartnoten
Roos , Gardenia , Freesia
Basisnoten
Zwarte Aalbessen , Muskus , Eik
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.