Gucci Rusheau de toilette voor Vrouwen

1×
Gucci Rush eau de toilette voor Vrouwen
Gucci Rush eau de toilette voor Vrouwen
75 ml
47,90

Code: GUC0133 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Gucci Rush
Samenstelling

Impulsief en onweerstaanbaar – net als liefde op het eerste gezicht. Zo is ook de eau de toilette voor vrouwen Gucci Rush in een tijdloos minimalistische rode flacon, die perfect past in elke handtas. Je hoeft er maar even aan te ruiken en je voelt meteen een vlaag van extatische vreugde en enthousiasme over het onvoorstelbare dat werkelijkheid wordt.

  • mysterieuze, bloemige chypregeur
  • voor de zelfzekere, moderne vrouw
  • met name geschikt voor de avond en voor speciale gebeurtenissen

Samenstelling van de geur:
De opening van de geur bestaat uit sappige perzik met de bloemblaadjes van Afrikaanse fresia en gardenia uit Californië. Na een tijdje treedt het sensuele hart op de voorgrond, dat een cocktail is van Damascusroos, bedwelmende jasmijn en verwarmende koriander. De gehele compositie steunt op een basis van exotische vetiver en patchoeli, die de geur samen met zoete vanille zijn verleidelijkheid en onweerstaanbaarheid geven.

Verhaal van de geur:
De geurcompositie werd ontworpen door meester-parfumeur Michel Almairac. De eau de toilette verscheen voor het eerst in de winkels in het jaar 1999 en kreeg onmiddellijk grote bekendheid. De geometrisch precieze, perfect symmetrische flacon in een dieprode kleur blijft nauwelijks onopgemerkt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gardenia , Perzik , Freesia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Koriander, Rosa Damascena , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Vetiver , Patchuli
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Rush