Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum voor Vrouwen

Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum voor Vrouwen
Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
90 ml
79,90

Code: GUC04391 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Gucci Guilty Pour Femme
Samenstelling

Verken al je dromen en verborgen verlangen met de eau de parfum voor vrouwen Gucci Guilty Pour Femme die net zo moedig en onvergetelijk is als de vrouw dit deze geur draagt.

  • sexy bloemige oosterse geur
  • voor vrouwen met een uitgesproken persoonlijkheid
  • geweldig voor dagelijks gebruik, maar ook tijdens speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
In de topnoten ruik je een combinatie van mandarijnsap en bergamot samen met een verleidelijk aroma van roze peper. De hartnoten combineren de verdovende sering, rozen, viooltjes en tuinanjerolie. Dankzij deze geurcombinatie trek je in elke situatie de aandacht. In de basisnoten die de geuren samenbrengt vind je verwarmende amber en intense patchoeli.

Verhaal van de geur
Gucci Guilty Pour Femme in een flesje met gouden accenten was geïntroduceerd in 2019. De geur laat zich inspireren door een volledig vrije vrouw die volop van haar eigen leven geniet en niet naar sociale conventies kijkt. Daarom is de campagne Lana Del Rey en Jared Leto in hoofdrol aangevuld met het motto #foreverguilty.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sering , Viooltje , Anjer , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Guilty Pour Femme