Gucci Guilty, Eau de Toilette voor Vrouwen 75 ml | notino.nl

Gucci Guilty

Eau de Toilette voor Vrouwen 75 ml

Gucci Guilty Eau de Toilette voor Vrouwen  75 ml
Gucci Guilty Eau de Toilette voor Vrouwen  75 ml
Gucci Guilty Eau de Toilette voor Vrouwen  75 ml
Gucci Guilty Eau de Toilette voor Vrouwen  75 ml
Gucci Guilty Eau de Toilette voor Vrouwen  75 ml
Gucci Guilty Eau de Toilette voor Vrouwen  75 ml
75 ml
58,50

Code: GUC0097 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 21-8-2018

Beschrijving van het parfum Gucci Guilty

De eau de toilette Gucci Guilty is ontworpen voor een glamoureuze, gedurfde en onafhankelijke vrouw die met volle teugen van het leven geniet en alleen wordt geleid door haar eigen regels.

  • een sensuele, oosterse bloemengeur
  • voor zelfverzekerde vrouwen
  • geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
De eau de toilette opent met een verfrissende bergamot die op harmonieuze wijze wordt aangevuld door sappige mandarijn en mildscherpe roze peper. In het hart schuilt een bedwelmende cocktail van zoete perziken en zwarte bessen in combinatie met een boeket van seringen, geranium en jasmijn. De gehele compositie is opgesteld op een basis van sensuele witte muskus, exotische patchouli, amber en zoete vanille.

Het verhaal van de geur
De eau de toilette Guilty wordt geassocieerd met het karakter van een sterke en individualistische vrouw die voor het actuele moment leeft en niet let op de mening van haar omgeving. De geur, waarvan de vrijdenkende actrice Evan Rachel Wood het gezicht werd, werd voor het eerst op de markt gebracht in 2010.

Samenstelling

Basisnoten
Amber, Patchuli, Vanille, Witte Muskus
Hartnoten
Geranium, Jasmijn, Perzik, Sering, Zwarte Aalbessen
Topnoten
Bergamot, Mandarijn, Roze Peper
Geursoort
bloemig, oriëntaalse

Over het merk Gucci

Aan de wieg van het merk Gucci in 1921 stond een onopvallende man met de naam Guccio Gucci. Hij richtte een bedrijf met lederen accessoires voor de paardensport op. Hij had moeilijk kunnen denken dat hij juist zijn naam aan een modelegende had gegeven die eenmaal de wereld in zijn ban zou houden.

Zijn nakomelingen ontwikkelden de winkel in mode-accessoires zodanig, dat hun klanten de stralendste sterren van die tijd waren, zoals Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Grace Kelly. Het van origine kleine Italiaanse bedrijf werd een wereldwijde gigant. Het merk Gucci breidde het aanbod wezenlijk uit en introduceerde bijvoorbeeld horloges, zonnebrillen, kleding, cosmetica en parfums.

In 1993 ging het merk over in de handen van Investcorp en de beroemde Tom Ford werd aangesteld tot één van de creative directors. Vervolgens komt het merk in handen van de ontwerper Frida Giannini en kan zich opnieuw in de belangstelling van het publiek verheugen. Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Mechele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en zijn positie versterkt als een van de grootste modehuizen ter wereld.

Menu