Gucci Guilty Pour Femme

Bodylotion voor Vrouwen 150 ml

Gucci Guilty Pour Femme Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Gucci Guilty Pour Femme Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Gucci Guilty Pour Femme Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
150 ml
22,90

Code: GUC03881 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 20-2-2019
Gucci Guilty Pour Femme
150 ml | 22,90

Beschrijving van het parfum Gucci Guilty Pour Femme

De bodymilk Gucci Guilty is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Beoordeling Gucci Guilty Pour Femme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!