Gucci Flora by Gucci, Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml | notino.nl

Gucci Flora by Gucci

Eau de Parfum voor Vrouwen 30 ml

Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum voor Vrouwen  30 ml
Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum voor Vrouwen  30 ml
Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum voor Vrouwen  30 ml
Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum voor Vrouwen  30 ml
Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum voor Vrouwen  30 ml
Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum voor Vrouwen  30 ml
30 ml
36,90

Code: GUC2587 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
morgen al donderdag 16-8-2018

Beschrijving van het parfum Gucci Flora by Gucci

De eau de parfum Flora by Gucci is gecreëerd voor een vrouw die de ster van elk gezelschap is. Hul u ook in een betoverende cocktail van bloemen en wees onweerstaanbaar!

  • een elegante bloemengeur
  • voor stijlvolle, moderne vrouwen
  • geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gebeurtenissen

Samenstelling van de geur
In het begin verstrengelt een fijne pioenroos zich met sappige citrus en zoete mandarijnen. Even later wordt u overspoeld door een verdovend bloemenaroma waarachter een combinatie van rozenblaadjes en schijnhulst staat. De basis van de compositie brengt akkoorden van sandelhout, patchouli en roze peper.

Het verhaal van de geur
Bloemen zijn een grote inspiratiebron voor het merk Gucci. In 1966 ontwierp de beroemde illustrator Vittorio Accornero de legendarische sjaal Flora voor prinses Grace Kelly van Monaco. Op de zijden stof zijn verschillende soorten bloemen en andere planten geschilderd. Juist deze sjaal Flora inspireerde het ontstaan van deze geur met dezelfde naam die in 2010 werd geïntroduceerd.

Samenstelling

Basisnoten
Patchuli, Roze Peper, Sandelhout
Hartnoten
Roos, Schijnhulst
Topnoten
Citrusvruchten, Mandarijn, Pioenroos
Geursoort
bloemig

Over het merk Gucci

Aan de wieg van het merk Gucci in 1921 stond een onopvallende man met de naam Guccio Gucci. Hij richtte een bedrijf met lederen accessoires voor de paardensport op. Hij had moeilijk kunnen denken dat hij juist zijn naam aan een modelegende had gegeven die eenmaal de wereld in zijn ban zou houden.

Zijn nakomelingen ontwikkelden de winkel in mode-accessoires zodanig, dat hun klanten de stralendste sterren van die tijd waren, zoals Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Grace Kelly. Het van origine kleine Italiaanse bedrijf werd een wereldwijde gigant. Het merk Gucci breidde het aanbod wezenlijk uit en introduceerde bijvoorbeeld horloges, zonnebrillen, kleding, cosmetica en parfums.

In 1993 ging het merk over in de handen van Investcorp en de beroemde Tom Ford werd aangesteld tot één van de creative directors. Vervolgens komt het merk in handen van de ontwerper Frida Giannini en kan zich opnieuw in de belangstelling van het publiek verheugen. Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Mechele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en zijn positie versterkt als een van de grootste modehuizen ter wereld.

Menu