GucciFlora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette voor Vrouwen

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette voor Vrouwen
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GUC2153

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

De unieke schoonheid van elke vrouw, haar elegantie en natuurlijke lichtheid - dat is waar de geur Gucci Flora Gorgeous Gardenia hulde aan brengt. Het is een eerbetoon aan de uitdagingen des levens van vrouwen - in de vorm van noten van delicieuze rode vruchten en de bedwelmende geur van witte gardenia op een sensuele achtergrond van hout.

  • frisse, bloemig-fruitige geur
  • voor de elegante, vrijdenkende vrouw
  • geschikt om overdag te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling van de geur
De topnoten zijn een frisse en tegelijk zoetige combinatie van rijpe peer en delicieuze rode vruchten. Na een tijdje komen de uiterst elegante, bloemige hartnoten tot uiting, bestaande uit witte gardenia met plumeria. De hele geurcompositie steunt op basisnoten van patchoeli die de geur heel verleidelijk en vrouwelijk maken.

Verhaal van de geur
De geur Gucci Gorgeous Gardenia maakt deel uit van de Garden Collection uit het jaar 2012. Deze collectie is opgebouwd rond de vijf bloemen op het legendarische zijden sjaaltje Flora, dat in 1966 door Vittorio Accornero ontworpen werd voor de prinses van Monaco Grace Kelly. De tedere, witte gardenia is er één van.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Bessen , Peer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Plumeria , Gardenia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli
Geursoort
fruitig, bloemig

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.