Gucci Bloom Gift Set(voor Vrouwen ) II.

Gucci Bloom Gift Set  (voor Vrouwen ) II.
Gucci Bloom Gift Set  (voor Vrouwen ) II.
Nieuw
67,80

Code: GUC05402 | Op voorraad

Eau de Parfum 50 ml + geparfumeerde bodymilk 100 ml

1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Gucci Bloom
Samenstelling

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • geparfumeerde bodymilk 100 ml

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Bloom