Gucci Bloom

Douchegel voor Vrouwen 200 ml

Gucci Bloom Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Gucci Bloom Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Gucci Bloom Douchegel voor Vrouwen  200 ml
200 ml

Code: GUC2874 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Gucci Bloom
200 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Gucci Bloom

Het douchegel Gucci Bloom is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde lijn. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Beoordeling Gucci Bloom

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!