Gucci Bloom Bodycrème voor Vrouwen

Gucci Bloom Bodycrème  voor Vrouwen
Gucci Bloom Bodycrème  voor Vrouwen
180 ml

Code: GUC04801 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Gucci Bloom
Samenstelling

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Gucci Bloom streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • voedt en verzacht intens
  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter
  • zorgt voor huidcomfort en vitaliteit
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • doet elke vrouw een plezier

Samenstelling

Consistentie
crème

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Bloom