GucciBamboo Gift SetI. voor Vrouwen

Gucci Bamboo Gift Set  I. voor Vrouwen
Gucci Bamboo Gift Set  I. voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GUC05347

Eau de Parfum 50 ml + geparfumeerde bodymilk 50 ml

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Gucci Bamboo in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke vrouw plezier
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • geparfumeerde bodymilk 50 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.