GrèsCabotine de Gres Douchegel voor Vrouwen

Grès Cabotine de Gres Douchegel  voor Vrouwen
Grès Cabotine de Gres Douchegel  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
20,00

Je bespaart 20%
200 ml
15,90

Op voorraad | Code: GRE01278
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Grès Cabotine de Gres laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • vormt rijkelijk schuim bij het wassen
  • geeft de huid een comfortabel gevoel terug
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie

Samenstelling

Consistentie
gel

Het merk Grès is de belichaming van elegantie, vrouwelijkheid en tijdloosheid. De befaamde modestuks werden al gauw synoniem voor de haute couture en werden gedragen door sterren als Marlene Dietrich, Greta Garbo en Jacqueline Kennedy.

Achter het ontstaan van het merk stond mode-ontwerpster Germaine Émilie Krebs, ook gekend als Madame Grès, die al in de jaren ´30 met mode bezig was. In 1942 opende Madame het modehuis Grès, waarvan de naam een anagram was van de voornaam van haar echtgenoot, de Russische schilder Serge Czerefkov.

De eerste Grès geur zag het licht in 1958. Het was de lederen Grès Gabochard, geïnspireerd op een reis naar Indië waar Madame Grès net van teruggekeerd was. Deze legendarische geur is tot op de dag van vandaag verkrijgbaar en is nog steeds populair. Ook de eau de parfum Grès Madame Grès met tonen van ananas, sandelhout en patchoeli is heel geliefd, net als de bloemige Grès Cabotine de Grès, waarin tonen van tuberoos, hyacint en tuinanjer schuilen.