Gloria VanderbiltVanderbilt Eau de Toilette voor Vrouwen

Gloria Vanderbilt Vanderbilt Eau de Toilette voor Vrouwen
Gloria Vanderbilt Vanderbilt Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
14,00

Je bespaart 29%
100 ml
9,85

Op voorraad | Code: GVA0002
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Dames, hul je in een tijdloze, vrouwelijke geur die perfect jouw persoonlijkheid onderstreept. De eau de toilette voor vrouwen Gloria Vanderbilt Vanderbilt, genoemd naar de beroemde Amerikaanse kunstenares, zal je elke dag gezelschap houden – of er je nu werkverplichtingen of een romantische avond te wachten staan.

  • oriëntaalse bloemengeur voor elke vrouw
  • ideaal voor overdag en speciale gelegenheden
  • genoemd naar de beroemde Amerikaanse artieste Gloria Vanderbilt

Samenstelling van de geur
In de opening worden je zinnen gestreeld door bergamot, groene tonen, aldehyde, ananas, oranjebloesem en lavendel. De basisnoten van de geur, die het langst op de huid blijven hangen, staan in het teken van vanille, muskus, opoponax, vetiver, sandelhout en kaneel.

Verhaal van de geur
De geur Gloria Vanderbilt zag het levenslicht in het jaar 1982. De klassieke, vrouwelijke en tijdloze geurcompositie werd gecreëerd door parfumeur Sophia Grosjman. Even elegant als de geur zelf is ook de flacon, die versierd is met een gouden dopje en het zwanenmotief.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Ananas , Lavendel , Groene noten , Aldehyden , Sinaasappelboom bloesem , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Anjer , Tuberoos, Ylang-Ylang , Roos , Iris
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Opoponax , Sandelhout , Kaneel , Muskus , Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig