Givenchy Rouge Interdit VinylHoge Glanz Lippenstift

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Hoge Glanz Lippenstift
Givenchy Rouge Interdit Vinyl Hoge Glanz Lippenstift
Tint 10 Rouge Provocant 3,3 gr
31,50

Code: GIV4471 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Besteed meer dan € 50 en je mag in het winkelmandje een cadeau uitkiezen: sokken, een portemonnee of een trendy tas. Vergeet niet, dit aanbod is beperkt en geldig zolang de voorraad strekt.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
dinsdag 10-12-2019
UPS Air Mail
dinsdag 10-12-2019

Product beschrijving Givenchy Rouge Interdit Vinyl

De lipstick Givenchy Rouge Interdit Vinyl zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • geeft een zachte glans aan je lippen
  • intense pigmentatie
  • lange houdbaarheid
  • eenvoudig aan te brengen

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Kenmerken

Effect
shiny

Over het merk Givenchy

Het merk Givenchy combineert Franse elegantie en Amerikaanse aantrekkelijkheid. Het werd opgericht in 1952 en draagt de naam van de oprichter, Hubert de Givenchy. Deze Franse aristocraat begon zijn carrière met stages in de huizen Dior en Piguet en hij droomde van zijn eigen modemerk.

Die droom werd al spoedig werkelijkheid en hij kon er trots op zijn de families Guiness en Kennedy te mogen kleden of bijvoorbeeld Audrey Hepburn. Deze beroemde actrice en tegelijkertijd zijn bekendste klant werd ook in de inspiratie voor het allereerste parfum van Givenchy. Het merk bestaat nu al meer dan 60 succesvolle jaren, zowel in de modewereld als op het gebied van parfums en cosmetica.

De parfums voor vrouwen van Givenchy combineren elegantie met kokette brutaliteit, zoals het legendarische Givenchy Very Irrésistible. De parfums voor mannen belichamen de moderne gentleman. Dat is ook de naam van de aftershave van Givenchy. De make-up en de huidverzorging van Givenchy is iconisch geworden.