Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy Eau de Toilette voor Mannen

1×
Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy Eau de Toilette voor Mannen
Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
51,50

Code: GIV2658 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy
Samenstelling

De geur van een echte Franse heer. Dit is de tijdloze eau de toilette Monsieur de Givenchy die voor het eerst in 1959 op de markt kwam. De mannelijke, verleidelijke en tegelijkertijd elegante geurcompositie verbergt citrus- en houtachtige tonen die je charisma perfect onderstrepen.

  • houtachtige citrusgeur
  • gelanceerd in 1959
  • symboliseert de mannelijkheid en Franse elegantie

Samenstelling van de geur
De geur opent met de citrustonen van bergamot. Vervolgens komen de aromatische lavendel en verbena. De basisnoten die het langst op de huid blijven zitten zijn opgebouwd door de houtachtige tonen en eikenmos.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Verbena , Lavendel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Hinoki , Mos
Geursoort
citrus, houtachtig

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Les Parfums Mythiques Monsieur de Givenchy1