Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum voor Vrouwen

Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum voor Vrouwen
Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum voor Vrouwen
75 ml
85,00

Code: GIV06900 | Op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush
Samenstelling

Roze is meer dan een kleur alleen, het is een positieve benadering van het leven. Deze vind je ook in de eau de parfum Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush die vol roze energie is. In haar geurcompositie die perfect past bij elke vrouw die vrij en volop leeft, gaan de fruittonen van roos en pittige roze peper goed samen.

  • bloemige geur met rozen in de hoofdrol
  • viert de roze kleur, haar kracht en energie
  • voor alle vrouwen die volop van het leven genieten

Samenstelling van de geur
In deze onweerstaanbare bloemengeur spelen rozen de hoofdrol, in veel vormen. Romantische bloemboeketten worden aangevuld met gojibessen en chypre-tonen van patchoeli die jeugdige energie combineren met elegante verfijning.

Het verhaal van de geur
Het motto van de geur, die de roze kleur en de onmiskenbare geur van een roos viert, is #IBELIEVEINPINK, oftewel “ik geloof in roze“. Haar minimalistische en tegelijkertijd fantasierijke flacon is gemaakt van roze glas.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Goji , Roze Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli
Geursoort
bloemig

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush