GivenchyIrresistible Gift SetIII. voor Vrouwen

Givenchy Irresistible Gift Set  III. voor Vrouwen
Givenchy Irresistible Gift Set  III. voor Vrouwen
Nieuw
Aanbevolen detailhandelsprijs
115,50

Je bespaart 30%
80,70

Op voorraad | Code: GIV09065

Irresistible Eau de Parfum voor Vrouwen 80 ml + Irresistible Bodylotion voor Vrouwen 75 ml + Irresistible Doucheolie voor Vrouwen 75 ml

1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Givenchy Irresistible in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Irresistible Eau de Parfum voor Vrouwen 80 ml
  • Irresistible Bodylotion voor Vrouwen 75 ml
  • Irresistible Doucheolie voor Vrouwen 75 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.