GivenchyIrresistible Eau de Toilette voor Vrouwen

Givenchy Irresistible Eau de Toilette voor Vrouwen
Givenchy Irresistible Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,00

Je bespaart 22%
50 ml
62,86

Op voorraad | Code: GIV08989
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Ontspan je, laat alles varen en geniet van een nieuwe connectie – met anderen maar ook met jezelf. De nodige energie hiervoor krijg je om het even wanneer van de eau de toilette voor vrouwen Givenchy Irresistible. Aanvaard de uitdaging en geniet van elk moment. Het best door helemaal jezelf te zijn.

  • bloemige muskusgeur met houtakkoorden
  • in een prachtige, prismatische flacon met zuivere lijnen
  • het gezicht van de geur is het Britse model Fran Summers

Samenstelling van de geur
De vrouwelijke charme straalt van de geur af vanaf het eerste moment dankzij noten van cassis en witte thee. Kort nadien treden de bloemige noten van iris en roos op de voorgrond. De basisnoten, die daarna tot uiting komen en je het langst gezelschap houden, zijn houtachtig dankzij ceder en tegelijk zuiver en zacht dankzij de witte musk.

Verhaal van de geur
De geur Givenchy Irresistible is levendig, temperamentvol en authentiek, net als de vrouw voor wie hij ontworpen is. “Come on and dance!” – dat is de uitnodiging die ervan afstraalt en je ertoe aanzet om je geest te laten ontspannen en een gevoel van volmaakt geluk te beleven. Elke druppel van deze luchtige geur is bovendien een concentratie van pure verleiding.

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Witte Thee , Zwarte Aalbessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Orriswortel , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Virginia Ceder
Geursoort
bloemig, houtachtig, muskus

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.