Givenchy Prisme LibreVerhelderende Losse Poeder voor Fluweelachtige Uitstraling

Givenchy Prisme Libre Verhelderende Losse Poeder voor Fluweelachtige Uitstraling
Givenchy Prisme Libre Verhelderende Losse Poeder voor Fluweelachtige Uitstraling
8,5 gr

Code: GIV07836 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Cadeautje voor jou
15% korting op alles bij je aankoop boven de € 50. Gebruik de code notinonl15 voor een nog betere Kerstshopping ervaring. shop met korting. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Product beschrijving Givenchy Prisme Libre

Het poeder Givenchy Prisme Libre fixeert perfect de make-up en geeft je huid een fluwelige uitstraling

Kenmerken:

  • maakt de huid perfect mat
  • heldert op
  • zorgt voor een frisse look
  • geeft de illusie van een perfecte huid

Hoe te gebruiken:
Fixeer je make-up met een spons of kwast.

Kenmerken

Effect
glowy

Over het merk Givenchy

Het merk Givenchy combineert Franse elegantie en Amerikaanse aantrekkelijkheid. Het werd opgericht in 1952 en draagt de naam van de oprichter, Hubert de Givenchy. Deze Franse aristocraat begon zijn carrière met stages in de huizen Dior en Piguet en hij droomde van zijn eigen modemerk.

Die droom werd al spoedig werkelijkheid en hij kon er trots op zijn de families Guiness en Kennedy te mogen kleden of bijvoorbeeld Audrey Hepburn. Deze beroemde actrice en tegelijkertijd zijn bekendste klant werd ook in de inspiratie voor het allereerste parfum van Givenchy. Het merk bestaat nu al meer dan 60 succesvolle jaren, zowel in de modewereld als op het gebied van parfums en cosmetica.

De parfums voor vrouwen van Givenchy combineren elegantie met kokette brutaliteit, zoals het legendarische Givenchy Very Irrésistible. De parfums voor mannen belichamen de moderne gentleman. Dat is ook de naam van de aftershave van Givenchy. De make-up en de huidverzorging van Givenchy is iconisch geworden.