Givenchy Givenchy III eau de toilette voor Vrouwen

Givenchy Givenchy III eau de toilette voor Vrouwen
Givenchy Givenchy III eau de toilette voor Vrouwen
100 ml
67,30

Code: GIV2423 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Givenchy Givenchy III
Samenstelling

Ontdek de geschiedenis van het Franse modehuis Givenchy door middel van deze iconische geur. Eau de toilette voor vrouwen Givenchy Givenchy III was al vanaf de jaren 70 de eerste haute couture-geur op de consumentenmarkt. Deze tijdloze verfijnde geur is nog steeds een onmisbaar accessoire voor elke chique en stijlvolle vrouw.

  • bloemige chypre-geur
  • voor alle vrouwen met gevoel voor elegantie
  • geschikt voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
De bloemige geur is een mix van vier ingrediënten. In de topnoten wordt je aandacht getrokken door de harstonen van galbanum en hyacint die zich vervolgens mengen met zachte tonen van oosterse rozen en zoete en bedwelmend geurende witte jasmijn. De verfijnde ervaring eindigt met aardse patchoeli samen met eikenmos.

Het verhaal van de geur
Givenchy Givenchy III is ontstaan in 1970 en was vernoemd naar een adres in de luxe wijk van Parijs waar het Franse modehuis Givenchy Couture House gevestigd was. De geur is de belichaming van verfijnde elegantie uit de haute couture-collecties.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hyacint , Galbanum
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Eikenmos , Patchuli
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Givenchy III