Givenchy Gentlemen OnlyEau de Toilette voor Mannen

Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette voor Mannen
Givenchy Gentlemen Only Eau de Toilette voor Mannen
Actie
100 ml
59,00

Code: GIV0467 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Givenchy Gentlemen Only
Samenstelling

De gentleman – het is een manier van leven. En bij een echte heer hoort een elegante geur. Eau de toilette voor mannen Givenchy Gentlemen Only die naar een mix van kruidige, houtachtige en groene tonen ruikt, is speciaal ontworpen voor alle mannen die hun stijl ook in de moderne tijd behouden.

  • houtachtige, aromatische geur
  • voor een man die zich een heer voelt
  • accentueert zijn drager bij elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
De geur weerspiegelt vijf hoofdingrediënten die elkaar harmonieus vermengen en aanvullen. Voor een buitengewone ervaring in de topnoten zorgen niet-traditionele berkenbladeren die zich mengen met cederhout, aromatische patchoeli en fijne vetiver. Op deze ingrediënten sluit leergeur aan die deze sensuele beleving afsluit en nog lang op je huid blijft zitten.

Het verhaal van de geur
Givenchy Gentlemen Only was ontworpen in 2013 en is een eerbetoon aan de iconische geur Givenchy Gentleman uit 1974 waarop hij tot een zekere hoogte aansluit. Deze eau de toilette is ontworpen door Jean Jacques.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Berke Blad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cederhout, Vetiver , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Gentlemen Only