Givenchy Gentleman GivenchyGift SetII. voor Mannen

Givenchy Gentleman Givenchy Gift Set  II. voor Mannen
Givenchy Gentleman Givenchy Gift Set  II. voor Mannen
67,70

Code: GIV08885 | Op voorraad

Eau de Toilette 100 ml + Douchegel 75 ml

1
PostNL
vrijdag 27-11-2020
Persoonlijk ophalen
vrijdag 27-11-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 26-11-2020

Beschrijving van het parfum Givenchy Gentleman Givenchy
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Givenchy Gentleman Givenchy doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke man plezier
  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Douchegel 75 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig, fougère
Set variant
Gift Set

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Gentleman Givenchy