GivenchyEaudemoiselle de Givenchy Eau Florale Eau de Toilette voor Vrouwen

Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale Eau de Toilette voor Vrouwen
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale Eau de Toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
100,50

Je bespaart 29%
100 ml
71,30

Op voorraad | Code: GIV3389

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van het merk Givenchy boven de € 75 cosmeticatasje als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Ervaar de betovering die de muze bij de dichter oproept. Verwijder de dop en eau de toilette voor vrouwen Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale zorgt voor de rest. Geef toe aan de geur die perfecte vrouwelijke schoonheid en gracieuze charme belichaamt. Jij en iedereen om je heen zullen er verliefd op worden.

  • romantische, bloemig-fruitige geur
  • benadrukt de gratie van de draagster
  • vooral geschikt voor de lente en zomer

Samenstelling van de geur
Deze frisse geurcompositie zal je overtuigen door haar eenvoud en verfijning tegelijk. De geur is gebaseerd op drie geurtonen die elkaar opvolgen en in perfecte harmonie elkaar verbinden. De eerste is zoete peer gemengd met wilde roos. De combinatie van houtachtige tonen met pure, poederachtige geur van muskus begeleidt je vooral in basisnoten wanneer de geur wegdrijft.

Het verhaal van de geur
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale is ontworpen in 2012 voor alle vrouwen en meisjes die zichzelf zijn.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Wilde Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Licht Hout , Muskus
Geursoort
fruitig, bloemig

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.