GivenchyEau de Givenchy Rosée Eau de Toilette voor Vrouwen

Givenchy Eau de Givenchy Rosée Eau de Toilette voor Vrouwen
Givenchy Eau de Givenchy Rosée Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,50

Je bespaart 32%
100 ml
55,20

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: GIV08037
1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van het merk Givenchy boven de € 75 cosmeticatasje als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Eau de toilette Givenchy Eau de Givenchy is geïnspireerd door het prachtige landschap van Zuid-Frankrijk. Ze verbergt frisse tonen die je zintuigen prikkelen – net als de delicate ochtenddauw. In de verfrissende geurcompositie ontdek je zoete mandarijn die zich mengt met waterlelie en heerlijke thee van osmanthus.

  • frisse bloemige muskusgeur
  • gelanceerd in 2018
  • geïnspireerd door Zuid-Frankrijk

Samenstelling van de geur
De geur opent met de thee van osmanthus en zoete sappige mandarijn. Vervolgens ruik je waterlelie, jasmijn en romantische rozen. De basisnoten die het langst op de huid blijven zitten zijn opgebouwd door bedwelmende muskus en patchoeli.

Verhaal van de geur
Eau de toilette Givenchy Eau de Givenchy was gelanceerd in 2018. Het is een nieuwe, moderne interpretatie van de oorspronkelijke Eau de Givenchy uit 1980. Haar frisse geurcompositie is ontworpen door Francois Demachy. Het motto van de geur is #MOMENTOFFRESHNESS oftewel het moment van frisheid.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Thee , Schijnhulst, Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Hyacint , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Muskus
Geursoort
bloemig, muskus

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.