Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette voor Vrouwen

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette voor Vrouwen
Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml
52,70

Code: GIV4937 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 27-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 27-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale
Samenstelling

Een frisse geur met een sprankelende vonk die het begin van onze tijd weerspiegelt. Dat is eau de toilette voor vrouwen Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale die ontworpen was volgens de nobele bloemen van de magnolia - een van de eerste bloemen op aarde. De bloem is een symbool van schoonheid en puurheid en maakt deze geur helemaal onvergetelijk.

  • bloemige geur, ideaal vooral voor de lente en zomer
  • voor alle vrouwen die een godin in zichzelf willen ontdekken
  • een geraffineerde aanvulling bij elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
Het meest onderscheidende element in de geur zijn verse magnoliabloemen die de zachtheid en kracht verbergen en zich vermengen met duizenden bloemblaadjes van diep zoete jasmijn en bedwelmende rozen. Deze akkoorden brengen een sprankelende vonk in de geur die schijnt naast het laatste ingrediënt - muskus waarop de geur wegdrijft op de golf van puurheid.

Het verhaal van de geur
Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale in een elegante puur witte flacon die perfect het karakter van de geur onderstreept is gelanceerd in 2018.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Magnolia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Echte Arabische Jasmijn , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus
Geursoort
bloemig, muskus

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale