Givenchy Amarige Eau de Toilette voor Vrouwen

Givenchy Amarige Eau de Toilette voor Vrouwen
Givenchy Amarige Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml
52,70

Code: GIV0034 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 22-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Givenchy Amarige
Samenstelling

Ontdek de vreugde en het plezier van het leven met een geur die doet denken aan de betoverende kusten van de Middellandse Zee. De fijne eau de toilette voor vrouwen Givenchy Amarige combineert de geur van zoete gardenia, mimose en zeldzaam hout met een bijzonder sensueel resultaat dat elke vrouw zal bekoren.

  • zeer fijne, nobele en bloemige geur
  • voor de vrouw die wil stralen
  • een perfect accessoire voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
De geur opent met een vleugje gardenia en mengt zich heerlijk met de bloemen van de net zo elegante mimose. Het harmonieuze duo van bloemen combineert aan het einde met sensuele aardse akkoorden van zeldzaam hout.

Het verhaal van de geur
Givenchy Amarige is gelanceerd in 1991 en is ontworpen door de Franse parfumeur Dominique Ropion.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gardenia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mimosa
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Zeldzame Houtsoorten
Geursoort
bloemig

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Amarige