Peelings

Filter
Prijs

tot

Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
 •   5
 •   1
Meest verkocht

Make-up removers

Een volmaakte huid hoeft niet langer een onvervulde wens te zijn als je je houdt aan de drie gulden regels: zachte gezichtsreiniging ‘s ochtends, grondige make-up verwijdering, en dieptereiniging van je gezicht ‘s avonds! Ondersteun de juiste verzorgingsroutine met de keuze van een kwalitatieve make-up remover en reinigingsproduct voor jouw huidtype, en geniet van een helder gezicht zonder acne, verstopte poriën of vroegtijdige rimpels.

Make-up removers volgens huidtype

Als je make-up draagt, is het verwijderen ervan essentieel. Je huid kan onder een laag make-up niet ademen en is dus ‘s nachts niet in staat om alle gifstoffen uit te scheiden. Maar elke huid is uniek en elk huidtype vraagt om een ander product. Welk is voor jou het juiste?

 • Droge huid – een remover olie, lotion of balsem die de huid niet uitdroogt
 • Gevoelige huid – een milde remover milk, kokos- of amandelolie die de huid niet irriteert
 • Gemengde of vette huid – een met water afwasbare reinigingsgel of -schuim dat de huid tegelijk ontdoet van overtollige talg
 • Probleemhuid – reinigingswater of -gel met een anti-acne samenstelling

Tips om je make-up juist te verwijderen

 1. Gebruik eerst een oogmake-up remover. Doe daarna pas de rest van je gezicht.
 2. Doe de remover op een wattenschijfje.
 3. Werk tijdens het ontschminken altijd van het midden van je gezicht naar de rand toe.
 4. Vervang het wattenschijfje tijdens het reinigen meermaals, totdat het uiteindelijk helemaal schoon blijft.

Onze tip: Moet je je op reis soms snel kunnen ontschminken? Probeer dan eens de handige remover tissues!

Reiniging van het gezicht ‘s ochtends

Terwijl je slaapt, reinigt je huid zichzelf – opgehoopte onzuiverheden worden uitgescheiden. En die moeten dus verwijderd worden zodat je huid de voedingsstoffen uit je dagcrème kan opnemen en zodat je make-up goed houdt. Begrijpelijk heb je ‘s ochtends niet zoveel tijd, dus het volstaat ruimschoots als je een reinigingswater gebruikt dat je gezicht schoonmaakt en tegelijk verfrist.

Reiniging van het gezicht ‘s avonds

In de loop van de dag hoopt zich een aanzienlijke hoeveelheid schadelijke stoffen op onze huid op. De avondlijke gezichtsverzorging kan dan ook niet zonder kwaliteitsvolle producten voor gezichtsreiniging.

Tips en trucs voor een doeltreffende reiniging van je gezicht:

 1. Pas de reiniging van je gezicht aan je huidtype aan – een vette huid heeft het liefst een reinigingsgel, een droge huid daarentegen een reinigende gezichtsolie, en voor een gevoelige huid is een mild reinigingsschuim de beste keuze.
 1. Doe ten minste 1× per week een gezichtspeeling om de dode huidcellen te verwijderen.
 2. Voor het vrijmaken van poriën is een gezichtsreinigingsborstel perfect. Hiermee kan je diepe onzuiverheden en mee-eters verwijderen.
 3. Op reis of wanneer je haast hebt, waardeer je micellair water. Dat ontschminkt en reinigt je huid grondig en snel.
 1. Voor het wassen van je gezicht doet een konjac gezichtsspons perfect dienst. Die is geschikt voor een gevoelige huid en werkt als een zachte peeling.
 2. Gun in het bijzonder je vette huid ten minste eenmaal per week een diepgaand, reinigend gezichtsmasker dat je huid ontdoet van gifstoffen, de poriën verkleint en de talgproductie reguleert.
 3. Gebruik na het reinigen van je gezicht altijd nog een gezichtstonic die de pH-waarde van je huid weer in evenwicht brengt en de poriën verkleint. Breng pas daarna een gezichtsserum of -crème aan.

Op notino.nl vind je ook natuurlijke make-up removers of gezichtsreinigers voor mannen. Ontdek alles wat belangrijk is voor de reiniging van je gezicht van Bioderma, Clinique, Neutrogena en andere wereldbekende merken aan fantastische prijzen!