Reinigingsmelk

Meest verkocht

Remover milk

Verwijder in één beweging make-up, stof, talg en andere onzuiverheden van je huid en gun ze tegelijk zachtheid en ogenblikkelijke verlichting. Reinigingsmelk valt in de categorie van het zogenaamde droog verwijderen van make-up, waardoor het een ideale metgezel is voor op reis, wanneer je maar beperkte mogelijkheden hebt om je gezicht met schoon water af te spoelen. Om je make-up te verwijderen heb je enkel wattenschijfjes en een voor jouw huidtype geschikte reinigingsmelk nodig.

Voordelen van reinigingsmelk:

  • Dankzij het gehalte aan vette bestanddelen (butters en oliën), die make-up makkelijk oplossen, is het reinigen van de huid heel mild en snel, zonder dat je veel hoeft te wrijven.
  • Een melk weet bovendien moeiteloos raad met waterproof make-up.
  • Hij zorgt dat de huid gehydrateerd, soepel en zijdezacht blijft.
  • Na gebruik van een reinigingsmelk is het niet nodig om je gezicht met water af te spoelen.
  • Een reinigingsmelk is vooral geschikt voor een gevoelige huid, maar ook voor een droge en rijpe huid. Hij voedt de huid namelijk een beetje en voorkomt dehydratatie.
  • Hij is geschikt voor dagelijks gebruik.

Is je huid droog en gevoelig, gemengd of problematisch? Kies uit de ruime productcategorie gezichtsreiniging de beste reinigingsmelk op maat van jouw huid. Gun jezelf milde remover producten van je favoriete merk en probeer bijvoorbeeld eens een doeltreffende micellaire remover milk of een hydraterende en voedende reinigingsmelk met hyaluronzuur voor een nog stralendere huid! Een reinigingsmelk kan bovendien aangevuld worden met een tonic of gezichtswater.