Maskerkwast

Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Waarom een kwast voor het aanbrengen van een masker?

Maak het aanbrengen van een gezichtsmasker nog aangenamer! Je komt zelden een vrouw tegen die niet af en toe geniet van een crème- of kleimasker. Maar wat het aanbrengen betreft, staat meestal ‘handmatig’ op nummer één. En dat is erg jammer, want een maskerkwast biedt meteen verschillende voordelen.

  • Het eerste voordeel is de eenvoudigere voorbereiding. Als je een dubbelzijdige maskerkwast kiest, is één kant meestal van siliconen. Die is in de eerste plaats meestal wel bedoeld om het masker op je gezicht mee aan te brengen, maar als het masker eerst moet worden gemengd (kleimaskers worden bijvoorbeeld gemengd met water), dan kun je dit doen met het siliconen deel.
  • Verder is er nog de nauwkeurigheid bij het aanbrengen. Met een kwast neem je makkelijk de ideale hoeveelheid op en breng je het enkel aan op de plaatsen waar je het wilt en nergens anders (zoals rond je ogen en vlak bij de haarlijn. Er zijn maskerkwasten van verschillende groottes. Een grote kwast is ideaal om het masker snel aan te brengen op grotere oppervlaktes, met een kleinere kun je het masker veel nauwkeuriger aanbrengen in alle plooien en rondingen van je gezicht.
  • In tegenstelling tot met je vingers kun je het masker met een kwast gelijkmatig aanbrengen, zowel in een dunne als in een dikke laag. Als je maskerkwast een siliconen deel heeft, kun je het masker eerst ‘ruwweg’ aanbrengen en daarna met het deel met borstelharen alles grondig uitsmeren.
  • Comfort is een groot pluspunt van een maskerkwast. Nooit meer vuile handen! Maar wel elk masker aanbrengen op een manier die er professioneel uitziet – op je gezicht, hals en decolleté.
  • Nog een argument om een maskerkwast te kopen, is hygiëne. Hier zijn we weer met die vuile handen. Je kunt namelijk nooit 100 % zeker zijn dat je vingers en nagels echt helemaal schoon zijn. Met een gereinigde kwast hoef je je nergens zorgen om te maken.

De juiste maskerkwast kiezen is geen rocket science en je kunt in feite niets fout doen. Het enige waar je op moet letten, is dat je de kwast na gebruik grondig uitspoelt en laat opdrogen voordat je hem weer in de kast opbergt. Als je graag wat vaker een gezichtsmasker zou gebruiken maar je het een beetje moeilijk vindt, probeer dan eens een maskerkwast! De hele procedure wordt een pak aangenamer en je zult je steeds meer verheugen op je maskerritueel.