Gezichtswater

Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Voor wie?
Beoordeling
  •   4
Meest verkocht

Kies een cleansing water voor een maximale verzorging van je huid.

Tijdens je ochtend- of avondritueel gebruik je een cleansing water meteen na het gebruik van een reinigingsgel of -milk. Het verwijdert zelfs de kleinste onzuiverheden en verfrist de huid. Het optimaliseert ook de werking van de gezichtscrème die je na het gebruik van een cleansing water aanbrengt.

Op notino.nl hebben wij voor jou een breed aanbod aan toners. Bij ons vind je onder andere gezichtswater voor acne problemen, tegen mee-eters of pigmentvlekken. Maar je vind er ook toners zonder alcohol, of met kruidenextracten. Om van een complete verzorging met een uitmuntend resultaat te genieten, maak je altijd de keuze volgens je huidtype.

De voordelen van gezichtswater

  • Kalmeert en verfrist.
  • Bereidt de huid voor op make-up.
  • Verwijdert restjes vuil, zweet en stof.

Hoe kies je de juiste toner?

Bij het kiezen van een reinigende toner, laat je altijd leiden door je huidtype. Voor een huid die vet of problematisch is, zijn de extracten van aloë-Vera of komkommer een goede keuze. Een droge of gevoelige huid heeft weer voldoende hydratatie nodig. Als je de huidtype normaal hebt, dan is je keuze een stuk gemakkelijker in ons breed aanbod van toners. Maak je keuze bijvoorbeeld op basis van de geur. Welke gaat het worden?