Acne patches

Acne patches
Filter
Prijs

tot

Beoordeling
  •   1
  •   1

Patches voor acne en mee-eters

Mee-eters en acne vragen een slimme behandeling! Elimineer imperfecties in je gezicht en reinig je poriën in het comfort van je eigen thuis. Reinigende pleisters tegen mee-eters en regenererende acne patches zijn een geweldige hack voor alle huidtypes.

Acne patches

Heb je last van grote rode puistjes die maar moeilijk uit je gezicht verdwijnen? Kies voor acne patches, die een geweldige aanvulling zijn op de verzorging van je probleemhuid. Ze brengen ogenblikkelijke verlichting van onaangename symptomen.

Kleef de acne pleister op het puistje op een gereinigde, droge huid. De pleister plakt aan de huid, reduceert roodheid en voorkomt dat bacteriën zich verspreiden. Als je een manier zoekt om 's nachts van je acne af te geraken, kleef de pleister dan ‘s avonds voor het slapengaan op je puistjes en ‘s ochtends zal je meteen een verbetering zien.

Acne pleisters 

Verstopte poriën en overmatige talgproductie kunnen zowel jongeren als volwassenen kwellen. Maar je kan er zelf wat aan doen zonder een schoonheidsspecialist te hoeven bezoeken. Een reinigende pleister opent je verstopte poriën, reinigt ze diepgaand en verwijdert mee-eters en witte puistjes op je neus.

Het gebruik is echt eenvoudig. Je hoeft de pleister maar op je neus te plakken, te laten inwerken volgens de instructies van de producent en daarna samen met de onzuiverheden van je huid af te trekken.