Geurstokjes

Geef je huis of kantoor je favoriete geur en geniet van een moment van verlichting van de dagelijkse stress. Geurstokjes creëren een aangename sfeer, hebben een positieve invloed op de menselijke psyche en zijn bovendien een modern accessoire voor elk interieur. Kies uit luxueuze geurstokjes van Smells like Spell of Ashleigh & Burwood London!

 

Effecten van geurstokjes

Geurstokjes kan je gebruiken in het kader van aromatherapie, die met behulp van geur stress en vermoeidheid bestrijdt, en bovendien een ontsmettende werking heeft. Op notino.nl vind je geuren die de concentratie bevorderen, een romantische sfeer creëren of het gevoel van een veilige thuishaven oproepen. Welke ga jij kiezen?

Geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken

Steek het uiteinde van het geurstokje aan, blaas de vlam uit en laat het stokje roken. Plaats het in een geurstokjeshouder op een stevige ondergrond. Let op voor tocht, onstuimige kinderen of huisdieren die het stokje zouden kunnen beschadigen.

Het effect van natuurlijke geurstokjes kan je nog versterken met een ander volmaakt ontspannend middel. Steek samen met het geurstokje ook een kaars aan, maak het je gemakkelijk, wikkel je in een zachte deken met een kopje thee en lees een boek. Met andere woorden, neem wat tijd voor jezelf en geniet ervan!

volledige text text verbergen

Meest verkochte