Garnier Skin Naturals

Cosmetica Set II.

Garnier Skin Naturals Cosmetica Set  II.
Garnier Skin Naturals Cosmetica Set  II.
Garnier Skin Naturals Cosmetica Set  II.
6,90

Code: GAR05082 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Skin Naturals Micellar Water for Sensitive Skin 400 ml + Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb Super Hydrating Plumping Sheet Mask 32 g

st
GLS
donderdag 21-3-2019
Garnier Skin Naturals
| 6,90

Kenmerken

Huidtype
droog, gevoelig
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.