Garnier Skin Naturals

Cosmetica Set II.

Garnier Skin Naturals Cosmetica Set  II.
Garnier Skin Naturals Cosmetica Set  II.
Garnier Skin Naturals Cosmetica Set  II.
Actie
3,40

Code: GAR2083 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Micellar Water 3in1 for Sensitive Skin 400 ml + Moisture+ Aqua Bomb Super Hydrating and Repuling Tissue Mask 32 g

st
GLS
morgen al dinsdag 19-6-2018
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop Garnier producten voor minstens € 7 en ontvang gratis een anti-transpirant die geen vlekken op je kleding maakt.

Kenmerken

Huidtype
Gedehydrateerd, Gevoelig
Leeftijd
Alle Leeftijden

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.

Beoordeling Garnier Skin Naturals

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu