Garnier Skin NaturalsTwee-Fasen Micellair Water 3in1

Garnier Skin Naturals Twee-Fasen Micellair Water 3in1
Garnier Skin Naturals Twee-Fasen Micellair Water 3in1
400 ml
5,00

Code: GAR1941 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Koop voor meer dan € 16 aan Garnier producten en ontvang gratis een Garnier Invisible Clear roll-on.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
zaterdag 11-4-2020
UPS Air Mail
donderdag 9-4-2020

Product beschrijving Garnier Skin Naturals
Kenmerken

Het micellaire water Garnier Skin Naturals Skin Naturals zorgt voor een grondige afschminking binnen enkele minuten. Tegelijkertijd ontdoet het je huid van het dagelijks vuil en dode huidcellen.

Kenmerken:

  • laat de huid geheel schoon achter
  • lost perfect zelfs waterbestendige make-up op
  • heeft een kalmerend effect
  • laat geen vette film achter op de huid

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de cosmetische tampon en maak de huid schoon door het product lichtjes uit te smeren. Niet afspoelen.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.

Review Garnier Skin Naturals