GarnierMineral Invisible Antitranspirant Roll-On voor Vrouwen

Garnier Mineral Invisible Antitranspirant Roll-On voor Vrouwen
Garnier Mineral Invisible Antitranspirant Roll-On voor Vrouwen
48h 50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GAR1553

Bescherm je oksels en kleding tegen transpiratie en vlekken. Anti-transpirant roll-on Garnier Mineral Invisible heeft sterke absorberende effecten dankzij het mineraal van vulkanische oorsprong, waardoor het onaangename transpiratievocht volledig opdroogt. Tegelijkertijd maakt het echter gebruik van een speciale gepatenteerde technologie die beschermt tegen het ontstaan van zichtbare sporen op zwarte, witte en gekleurde kleding.

Eigenschappen:

  • biedt tot 48 uur bescherming tegen transpiratie en de daarbij behorende geur
  • absorbeert transpiratievocht, droogt onaangename vochtigheid en voorkomt der vorming ervan
  • voorkomt de vorming van vlekken op zwarte, witte en kleurige kleding
  • geeft een langdurig gevoel van frisheid en comfort
  • irriteert niet en kan ook na het scheren worden gebruikt
  • laat geen sporen achter op de huid in de oksels
  • is dermatologisch getest

Ingrediënten:

  • Mineraliet – mineraal van vulkanische oorsprong, absorbeert effectief transpiratievocht
  • INVISIBLE BWC technologie – voorkomt vlekken op zwarte, witte en gekleurde kleding
  • bevat geen alcohol – veroorzaakt geen irritatie

Aanbrengen:
Garnier Mineral Invisible, een roll-on deodorant voor vrouwen. Schudden voor gebruik. Gebruik elke dag direct op de schone en droge huid van de oksels. Wacht even voordat je je aankleedt, totdat de emulsie volledig is opgedroogd. Je kunt de toepassing op elk moment van de dag herhalen.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Roll-On
Huidtype
alle huidtypen

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.