Garnier Lift Expert 45+

Cosmetica Set II.

Garnier Lift Expert 45+ Cosmetica Set  II.
Garnier Lift Expert 45+ Cosmetica Set  II.
Cosmetica Set II.
11,90

Code: GAR2081 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Lift Expert 45+ Daily Anti-Wrinkle Cream 50 ml + Night Wrinkle Cream 50 ml

st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 27-6-2019
Garnier Lift Expert 45+
Cosmetica Set II. | 11,90

Kenmerken

Effect
Anti-ageing, Lifting en verstevigend
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.