Garnier Fructis Oil Repair 3

Versterkende Masker voor Droog en Beschadigd Haar

Garnier Fructis Oil Repair 3 Versterkende Masker  voor Droog en Beschadigd Haar
Garnier Fructis Oil Repair 3 Versterkende Masker  voor Droog en Beschadigd Haar
Garnier Fructis Oil Repair 3 Versterkende Masker  voor Droog en Beschadigd Haar
300 ml
4,40

Code: GAR1237 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Garnier Fructis Oil Repair 3
300 ml | 4,40

Beschrijving van de cosmetica Garnier Fructis Oil Repair 3

Het haarmasker Garnier Fructis Oil Repair 3 is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • regenereert het haar over de gehele lengte
  • versterkt de haarvezels
  • geeft het haar een natuurlijke, gezonde uitstraling
  • het haar voelt zacht aan

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Herstel van beschadigd haarHerstel van beschadigd haar
Haartype
beschadigd, droog

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.