Garnier Ambre Solaire

Zonnebrandolie SPF 2

Garnier Ambre Solaire Zonnebrandolie  SPF 2
Garnier Ambre Solaire Zonnebrandolie  SPF 2
200 ml
5,90

Code: GAR1479 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bij de aankoop van minstens € 40 op onze producten kan je in het winkelmandje kiezen tussen een gratis reisset voor je cosmetica of een zonnebrandolie.
PostNL
donderdag 18-7-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 17-7-2019
Garnier Ambre Solaire
200 ml | 5,90

Product beschrijving Garnier Ambre Solaire

Het preparaat Garnier Ambre Solaire Ambre Solaire zorgt voor een nog mooiere bruining.

Kenmerken:

  • geeft de huid de nodige hydratatie
  • bereidt de huid voor op het verblijf in de zon

Hoe te gebruiken:
Breng aan voor het verblijf in de zon en wrijf grondig uit.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.