GarnierAmbre Solaire Zonnebrandolie SPF 2

1×
Garnier Ambre Solaire Zonnebrandolie  SPF 2
Garnier Ambre Solaire Zonnebrandolie  SPF 2
200 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GAR1479

Verlang je naar een mooiere bruining dan ooit? Roep dan de hulp in van de SPF 2 Garnier Ambre Solaire zonnebrandolie, waarmee je een prachtig gebruinde huid krijgt. De olie bevordert niet alleen de bruining, maar hydrateert en voedt de huid bovendien.

Eigenschappen:

  • bevordert de bruining en een gebronsde teint
  • geeft je huid de nodige hydratatie
  • bereidt je huid voor op het zonnen
  • voedt en verzorgt je huid
  • smeert gemakkelijk uit

Ingrediënten:

  • SPF 2 – lage beschermingsfactor

Aanbrengen:
Breng op de huid aan en smeer goed uit. Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
alle huidtypen
Effect
Hydratatie, Voedend

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.