GARNIER AMBRE SOLAIRE Hydraterende Bruiningsmelk SPF 20 | notino.nl

Garnier Ambre Solaire

Hydraterende Bruiningsmelk SPF 20

Garnier Ambre Solaire Hydraterende Bruiningsmelk  SPF 20
Garnier Ambre Solaire Hydraterende Bruiningsmelk  SPF 20
Garnier Ambre Solaire Hydraterende Bruiningsmelk  SPF 20
200 ml
6,50

Code: GAR1089 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
morgen al donderdag 16-8-2018
Cadeautje voor jou
Krijg 20% korting op Garnier-producten als hun gecombineerde waarde groter is dan € 6. Gebruik promotiecode "20nlgar" in je winkelmandje

Kenmerken

Beschermingsfactor
medium bescherming (SPF 15 – SPF 25)
Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.

Menu