GarnierAmbre Solaire Eco-Designed Protection Lotion Zonnebrandcrème met UVA en UVB Filters

Garnier Ambre Solaire Eco-Designed Protection Lotion Zonnebrandcrème  met UVA en UVB Filters
Garnier Ambre Solaire Eco-Designed Protection Lotion Zonnebrandcrème  met UVA en UVB Filters
SPF 50+ 200 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GAR06044

Het beschermende zonnebrandmiddel Garnier Ambre Solaire is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens het verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling
  • het product is zacht voor de huid en vriendelijk voor het milieu

Ingrediënten:

  • bevat geen chemisch UV-filter

Hoe te gebruiken:
Gebruik het product ongeveer 20 minuten vóórdat u de huid aan de zon blootstelt. Breng herhaaldelijk aan om de beschermende werking van het product te handhaven, vooral bij transpiratie, bij zwemmen of afdrogen met een handdoek.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.